Verzenden

 

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

 

Het merendeel van onze collectie is uit voorraad leverbaar. Mochten een of meerdere door u bestelde producten niet op voorraad zijn dan brengen we u uiteraard hiervan op de hoogte en geven wij u een zo exact mogelijke schatting van de verwachtte levertijd.

 

Wij verzenden de meeste bestellingen met GLS. Pakketten worden van maandag tot en met vrijdag om 12.00 opgehaald door GLS. Bestelt u van maandag tot en met donderdag tussen 12.00 en 16.30 en heeft u uw order echt de volgende werkdag nodig? Laat dit ons dan even weten, dan kijken wij of we uw producten toch nog kunnen verzenden met PostNL. Na verzending ontvang u een e-mail met Track & Trace gegevens zodat u uw bestelling kunt volgen. Heeft u een kleine order geplaatst en past deze door de brievenbus? Dan verzenden wij uw bestelling in een beschermende noppenfolie envelop  met PostNL.

 

 

Wanneer kan ik mijn verzonden bestelling verwachten?

 

Zodra uw pakket is verzonden, krijgt u van ons het Track & Trace nummer en op die manier kunt u de status van uw zending makkelijk volgen. Tevens is het mogelijk om bij het invullen van uw factuurgegevens een alternatief afleveradres op te geven en kunt u in de Track & Trace mail die u na verzending ontvangt indien gewenst een andere bezorgdatum kiezen. Binnen Nederland wordt normaal uw bestelling binnen een werkdag dag geleverd. Bij verzending naar België kunt u uw order binnen 1-2 werkdagen verwachten U kunt uw bestelling volgen via de Track & Trace die u na de verzending van uw bestelling ontvangt.

 

*   Wij zijn afhankelijk van leveranciers en vervoerders en vragen daarom uw begrip voor het feit dat een 100% exacte levertijd niet te geven is.

 

 

Wat zijn de verzendkosten?

 

Orders binnen Nederland en België worden gratis verzonden.

 

 

 

 

 

 

De waardering van www.die-originale.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 267 reviews.