Filter products Showing 1 - 16 of 199 results
Prijsklasse
Sorteer op

Showing 1–16 of 199 results

De jaren 30 bouwstijl is populair. En dat is niet voor niets. Het geeft een tijdloze uitstraling waarop je niet snel uitgekeken raakt. Veel nieuwbouwwoningen worden in de jaren dertig stijl gebouwd. Deze stijl kenmerkt zich door minimalistische en strakke details.

De jaren dertig bouwstijl komt in de literatuur ook voor onder diverse andere namen. Zo heeft het ene boek het over de Amsterdamse school en praat een ander over Art Deco of Jugendstil. Ook zijn er veel gelijkenissen met de architectuur van Frank Lloyd Wright, of de Amsterdamse School. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat de stijl geboren is in de jaren 30 van de vorige eeuw. In deze tijd was er enerzijds een behoefte aan decoratieve kunsten, terwijl anderzijds de calvinistische, sobere architectuur zijn te herkennen.

Die Originale heeft uiteraard ook jaren dertig deurkrukken: de meest bekende is het Ton-model die leverbaar is in nikkel of matnikkel gecombineerd met ebbenhout. Bekijk hieronder de collectie jaren 30 deurkrukken van Die Originale.

De waardering van www.die-originale.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 268 reviews.