Sorry, er ging iets mis

Het lijkt erop dat deze pagina niet (meer) bestaat of misschien verhuisd is.

De ontwerpers van Die Originale

Het Bauhaus in Dessau was een toongevende academie voor beeldende kunstenaars, ambachtslieden en architecten, opgericht door Walter Gropius. Het Bauhaus was van 1919 tot 1932 eerst te Weimar en later te Dessau gevestigd.

De ontwerpers van de deurkrukken van Die Originale stammen uit de periode van de Bauhaus Hochschule en wij stellen ze hier graag aan u voor:

Ontwerpers

Uw product niet gevonden?

Kijk dan in één van onze andere webshops!

LOGO D LINE

d line online is een officiële dealer van het bekende Deense designmerk d line. Wij leveren een compleet programma in deur- en meubelbeslag en badkamer accessoires in de voor Denemarken bekende minimalistische stijl. Alle artikelen zijn uitgevoerd in RVS 316 kwaliteit.

 

 

Gratis verzending binnen Nederland en België!

Tot wel 25% staffelkorting!

 

Ga naar d line Online

 

Deurkrukken online is een webwinkel waar u de bijzondere designers collectie van de gerenommeerde merken Olivari, Valli & Fusital, Jolie en de stoere serie Schwarzstahl binnen handbereik hebt.

 

 

 

Gratis verzending binnen Nederland en België!

Tot wel 10% staffelkorting!

 

Ga naar Deurkrukken Online

 

logo-gripzz

De webwinkel met de grootste keuze aan deurkrukken en meubelbeslag, van strak modern tot stijlvol klassiek. U vindt hier modern deurbeslag in strak RVS, maar ook populaire klassiekers als het Ton-model. Tevens hebben wij een ruime keuze aan meubelknoppen en -grepen in verschillende materialen en kleuren.

 

Gratis verzending binnen Nederland en België!

Tot wel 25% staffelkorting!

 

 

Ga naar Gripzz

 

 

 

De waardering van www.die-originale.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 269 reviews.